1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

На Никулден отваря ледената пързалка в Горна Оряховица и първия ден ползването е безплатно

IMG 0505На Никулден отваря врати ледената пързалка в Горна Оряховица. Най-нетърпеливите могат да заповядат от 13.00 ч. Първия ден ползването на пързалката ще бъде безплатно, като подарък от общинското ръководство за празника Никулден.

И тази година съоръжението е монтирано в кв. „Пролет”, близо до мултифункционалната спортна площадка. Кънки от 24 до 47 размер ще бъдат на разположение на любителите на зимното пързаляне. Малчуганите ще могат да ползват и тренажори. Ледената пързалка е австрийско производство и е с площ 200 кв. м. Технологията за охлаждане не е амонячна и е напълно безопасна. Системата работи с етиленгликол. Издържа на положителни температури до +15 градуса. Ледената пързалка е енергоспестяваща, напълно автоматично се саморегулира според климатичните условия. Техническата й поддръжка се осигурява от фирмата доставчик.

Съоръжението е осветено и може да се ползва от гражданите от 10.00 до 21.00 ч. За доброто настроение на любителите на кънки ще има и озвучаване на пързалката с приятна музика.

Ледената пързалка се стопанисва от Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

За ползването на ледената пързалка е изготвен правилник, както и график с часовете за сесии и почистване. Изготвена е и декларация за родители, които придружават децата си на пързалката и са без необходимата екипировка (кънки и др.). Правилника, графика и декларацията са публикувани в прикачените файлове.

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (ДЕКЛАРАЦИЯ за пързалката.pdf)Декларация за родителиВръзки с обществеността263 Kb 5.12.2018 15:19
Изтегляне на файла (график пързалка 2018.pdf)График Връзки с обществеността119 Kb 5.12.2018 15:19
Изтегляне на файла (Правилник_за_ползв._пързалка.pdf)Правилник за ползване на ледената пързалкаВръзки с обществеността186 Kb 5.12.2018 15:19

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица