1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Заместник-кметове

 

Йорданка Петрова Кушева

 kusheva

Заместник-кмет ”Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности, здравеопазване и международни връзки”

Родена на 01.06.1975 г. във Велико Търново.

От май 2008 г. до ноември 2011 г. е Началник отдел „Образование и култура” в Община Горна Оряховица. От ноември 2009 г. до февруари 2010 г. е началник Регионален инспекторат по образованието Велико Търново. Преди това 9 години, от септември 1999 г до април 2008 г., е учител по български език и литература в СОУ „Вичо Грънчаров” в Горна Оряховица. От януари до септември 1999 г . е офис-мениджър във фирма „Сервиз инженеринг”.

Завършила е Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” специалност „Българска филология” - магистър-филолог. Има езиковедска специализация по темата „Поетически синтаксис на творчеството на Петя Дубарова”. Специализира „Връзки с обществеността” и "Управление на образованието". През 2006 г. издава самостоятелна книга с импресии „Багрите на душата ми”, а две години по-късно в съавторство с други творци излиза и книгата „По спиралата на живота ми”. В края на 2013 г. е отпечатана третата по ред и втора самостоятелна книга-новелата "Нишки".

Омъжена е. Има син и дъщеря.

Приемен ден: Сряда от 14.00 ч. до 16.00 ч.


Деница Коева

Деница Коева Зам. кмет „Устройство на територията и строителство”

Заместник-кмет „Устройство на територията, строителство и общинска собственост”

Родена на 13 юли 1983 г.

Преди да поеме поста на зам. кмет, месец и половина е временно изпълняваща длъжността „Кмет” на Община Горна Оряховица. От 2009 г до 2011 г. е общински съветник в Общински съвет Горна Оряховица. Преди това, от 2003 г до 2009 г. работи в общинска администрация в ресора „Устройство на територията и строителство”. Завършила е „Строителство на сгради и съоръжения”.

Семейна е с едно дете.

Приемен ден: Четвъртък: от 14.00 до 16.00 ч.


Николай Стефанов Георгиев

Николай Стефанов Георгиев Зам. кмет ”Инвестиционна политика”
Заместник-кмет ”Бюджет и финанси”

Роден е на 26.02.1960 г. в Горна Оряховица. Завършва средно образование през 1978 г. в родния си град в тогавашната политехническа гимназия, а днес СОУ „Георги Измирлиев”. През 1984 г. завършва ВФСИ „Д. А. Ценов” в гр. Свищов със специалност”Счетоводна отчетност”-степен „магистър”. Специализирал е банков мениджмънт в Свищов.
От септември 1984 г. започва работа в БНБ в Горна Оряховица. От тогава до август 2011 г. работи в банковата система като директор на различни клонове и офиси на банки във Велико Търново и Горна Оряховица.
Женен е, има две деца и една внучка.

Приемен ден: Вторник от 14.00 ч. до 17.00 ч.

 


 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

 • Банер

Комисия за защита

 • Банер

Община приятел на детето

 • Банер

Портал за консултации

Европейско финансиране

Регистрация

Превод

EnglishBulgarianDanishFrenchGermanItalianRussianSpanish

ВАЖНО

Приемат се документи за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми Започна приемът на документи по Правилника за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми,…

Сигнали за корупция

 • Телефон: 0618 21506
  Е-mail:
  korupcia@g-oryahovica.org

Карта на Горна Оряховица

Качество на атмосферния въздух

 • Банер

Времето в Горна Оряховица